Урбана акција: Ова не е паркинг, ова е парк!

Ако постои проблем, не чекај, туку направи нешто за негово решавање!

Со креативни акции се бориме за решавање на проблемот на дивите паркинзи во градот.

Кон Видео: https://fb.watch/pepCX7cImS/

Share this article:
you may also like
Montage Gallery

Contemporary Arts Center - Skopje

Address: bul. Goce Delcev, DTC Mavrovka Lamela A 1/10
1000 Skopje, Macedonia 

Tel./fax: +389 2 3133-541
e-mail: scca@scca.org.mk

Team of CAC:

Anita Ivkovik
Director
anita@scca.org.mk

Nikola Pisarev
Project manager
nikola@scca.org.mk