Поубава природа за секое дете!

Локална иницијатива во с.Камењане, Општина Боговиње Период на реализација: Јуни/Јули 2022 Центарот за современи уметности -Скопје ја реализираше заедно со Младински совет од Боговиње Едукативни работилници за млади, за промените кои се направени на места каде што предходно биле дивни

Featured
Stories