ХИПЕРАКТИВЕН АГОРАФОБИК

Изложба на цртежи од Ертунч Сали 02. Септември 2022 год., во 20.00 ч. Мобилна/Монтажна галерија Алтер его (латински „другото јас“, „doppelgänger“) значи алтернативно свое, за кое се верува дека се разликува од нормалното или вистинското, оригинално, свое на една личност.

Featured
Stories