„Држете растојание” за доброто на сите!

Акција посветена на борбата со Корона вирусот Акцијата „Држете растојание” настаната во екот на пандемијата на COVID-19 вирусот има за цел на директен и визуелно експлицитен начин да ги потсети граѓаните да држат растојание, да избегнуваат гужви, да го намалат ракувањето, да ги минимизираат своите контакти и на тој начин да се заштитат себеси и […]