Уметничко креативна урбана акција: „Среќна Нова Година Скопје“

29, 30 и 31 декември 2021 „Среќна Нова Година Скопје“ – предновогодишна уметничко креативна урбана акција, за граѓаните на Скопје која имаше за цел да им го долови новогодишниот дух и новогодишната магија и да ги изненади и израдува ранливите категории деца на улица со новогодишни пакетчиња и слични подароци. Новогодишно украсената „Лада нива“, се […]