Урбана акција: Златен бензин

11 Јуни 2022 год. „100.000 граѓани – доставувачи, дистрибутери, таксисти се директно зависни од цената на горивата. Со оваа акција сакаме да ги потсетиме надлежните дека со укинувањето на мерките за намалување на цените на горивата македонските граѓани мака мачат да ги извршуваат секојдневите обврски“. Преку златен канистер за горива брендиран со логоа на скапи […]